Even voorstellen

06-13347920 

Complete vachtverzorging van uw hond


Let op!

Trimsalon Douscha neemt helaas

geen nieuwe klanten aan


Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Nicole Verhaar en ik ben de trotse eigenaar van Trimsalon Douscha. Sinds april 2011 ben ik in  het bezit van het diploma hondentrimmen, behaald aan het HKI te Bunnik. De salon is naar mijn eerste hond vernoemd, Douscha, een Engelse Cocker Spaniël. Helaas is ze in oktober 2009  overleden. Mijn nieuwe hondje heet Sadie, ze is geboren op 19-12-2009. Zij is ook een Engelse Cocker. Ook heb ik twee poezen, Syrah en Pinot.


Naast hondentrimmer ben ik ook gediplomeerd dierenarts-assistent, hiervoor ben ik in mei 2008 geslaagd. Met veel plezier werk ik parttime in een dierenartspraktijk in Hedel. De afwisseling met het werk in mijn trimsalon is erg leuk.


In mijn vrije tijd doe ik aan Breitensport met Sadie bij Hondenschool Zoete Lieve in Den Bosch. Bij deze hondenschool ben ik ook gediplomeerd instructeur.


Ik vind het belangrijk dat honden zich op hun gemak voelen in de salon en neem daarom de tijd om zorgvuldig te trimmen. Ik geef er de voorkeur aan dat het baasje de hond bij mij aflevert en na een telefoontje weer ophaalt.


Ik hoop u binnenkort in de trimsalon te mogen begroeten!


© Nicole Verhaar 2019